Vragen? - verkoop@4office.nl - tel: +32 (0)55 427 140 - fax: +32 (0)92 70 15 36 © 4office
url
Naar alle nieuws.
5 jun 2015 - Durable - Renovatie/uitbreiding distributiecentrum Durable

Renovatie/uitbreiding distributiecentrum Durable

DURABLE BREIDT DISTRIBUTIECENTRUM GRONDIG UIT 
12.000 VIERKANTE METER OPSLAGRUIMTE

Het huidige distributiecentrum van Durable bevindt zich in het Duitse Sümmern en wordt op dit moment grondig uitgebreid. Verwacht wordt dat de werken eind november 2015 klaar zijn.

De eerste werfmachines zijn reeds ter plaatse om het distributiecentrum compleet te vernieuwen. Met deze vernieuwing wil Durable zijn logistiek optimaal afstemmen op de huidige verwachtingen van de klanten. Na afronding van de werken zal Durable zo'n 12.000 m² opslagruimte ter beschikking hebben. Dankzij deze verhoogde opslagcapaciteit zal het logistieke proces vlotter kunnen verlopen en zullen leveringen in Duitsland binnen de 24 uur uitgeleverd worden. Voor de rest van Europa kan dan een leveringstermijn van 2 dagen gegarandeerd worden.

Luctra®
De uitbreiding is ook noodzakelijk voor de lancering van het innovatieve Luctra® verlichtings-assortiment.  Horst-Werner Maier-Hunke, president van DURABLE legt uit: "onze standaard producten zijn vrij plat en nemen niet erg veel opslagcapaciteit in beslag. Met Luctra® hebben we een heel ander product in huis, waarvoor voldoende opslagcapaciteit moet worden voorzien.

De plannen voor het nieuwe distributiecentrum werden opgemaakt in samenspraak met de buurt. Zo zal de hoogte van het gebouw niet meer dan 20 meter bedragen en zal Durable steeds rekening houden met het milieu. Zoals alle andere Durable-gebouwen, zal dit distributiecentrum uitgerust worden met zonnepanelen. Daarnaast beschikt Durable over een elektrische wagen voor verplaatsingen tussen het distributiecentrum, de hoofdzetel en het productiegebouw.

Neem vrijblijvend contact op met DURABLE Belgium voor meer informatie.
Tel: 09/281 26 44
Mail: durable@durable.be


Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie